Com saben els vigilants que he pagat amb iParkMe?

Quan fas un pagament amb iParkMe es registra immediatament al nostre sistema i tu reps un correu electrònic com a comprovant. D’aquesta manera tu ja tens una primera comprovació.

Els vigilants de parquímetres tenen un smartphone amb una versió d’iParkMe especial per a ells. Quan veuen un vehicle sense tiquet, teclegen la matrícula i la verifiquen al sistema. Si el pagament s’ha fet a través de l’aplicació, reben d’immediat la confirmació que el vehicle ja ha pagat al parquímetre.

D’aquesta manera és molt poc probable que et posin una denúncia si ja has pagat a través de l’aplicació. Fins i tot, en el cas que teclegis incorrectament la teva matrícula o el vigilant s’equivoqui, tens el suport del nostre sistema que es guarda un registre digital tant dels pagaments com de les consultes dels vigilants, sent capaç de

De esta manera que es muy improbable que te pongan una multa habiendo pagado con la aplicación. Incluso en el caso de que por error teclees tu placa de forma incorrecta o el vigilante haga lo mismo, tienes el respaldo de nuestro sistema ya que se guarda un registro digital tanto de los pagos como las consultas del vigilante, podent revertir qualsevol anomalia per error humà.

VOLS VEURE COM ES VALIDA LA TEVA MATRÍCULA?

A iParkMe posem tot l’esforç perquè no es cometin errors que et generin molèsties, tot i això, és possible que alguna vegada succeeixi.

Quan realitzes un pagament amb iParkMe, l’emmagatzamem als nostres servidors abans que tu obtinguis la confirmació. De forma immediata, l’operació queda emmagatzemada i la pots veure al teu “Historial” i reps un justificant per correu electrònic. El següent gràfic explica com funciona:

¿QUIERES VER CÓMO SE VALIDA TU PLACA?

El vigilant, quan veu un vehicle sense tiquet, utilitza la seva aplicació de vigilància per a consultar al nostre servidor si aquella matrícula té un pagament vàlid.

El verificador, cuando ve un vehículo sin boleto, utiliza su app de vigilancia para consultar contra nuestro servidor si la placa tiene un pago válido.

El sistema emmagatzema totes les consultes dels vigilants: matrícula, terminal, hora exacta, ubicació…per tal d’evitar denúncies incorrectes o un ús fraudulent; de manera que els nostres usuaris d’iParkMe sempre estan protegits i el servei té la màxima transparència.

On puc veure com utilitzar iParkMe i les seves funcionalitats?

En l’apartat de la web d’iParkMe ¿Com funciona? trobaràs una descripció completa de les pantalles i funcionalitats, així com les novetats que es vagin incorporant.

Com començo a utilitzar iParkMe?

Per utilitzar iParkMe has de donar-te d’alta i fer una recàrrega mínima de saldo.

Pots donar-te d’alta accedint a la web  www.iparkme.com o baixant l’aplicació des del Play Store (Android) o de l’App Store (iOS).

La recàrrega mínima és de 0.50€ que podràs utilitzar de manera íntegra en els teus tiquets d’aparcament. Una vegada finalitzat el procés d’alta rebràs un correu electrònic amb la benvinguda i la forma d’accedir a la web d’usuari.

És segur el sistema de cobrament amb targeta de crèdit?

L’empresa CreditCall (http://www.creditcall.com/) i Elavon/Santander gestionen les dades associades a la teva targeta de crèdit. Els càrrecs es realitzen de forma completament segura mitjançant l’ús d’un servei extern de tokenització (sistema de xifrat i control de dades que vetlla per la teva seguretat i protecció).

Credit Call és pionera a nivell mundial en la gestió de transaccions bancàries i diposa de tots els certificats PA-DSS / PCI-DSS requerits a nivell de seguretat (http://www.creditcall.com/pci_dss_payment_card_industry_data_security_standard.html)

A l'intentar registrar-me el sistema em diu que el meu telèfon o correu electrònic ja estan registrats.

Si un altre usuari s’ha equivocat a l’introduir el seu número de telèfon o correu electrònic, podria donar-se aquest cas. Posa’t en contacte amb nosaltres.

Si has començat a registrar-te prèviament però no has completat el procés de registre, el teu correu electrònic i telèfon queden bloquejats durant 5 minuts. Una vegada transcorregut aquest temps, intenta-ho de nou i podràs donar-te d’alta.

A quines ciutats puc utilitzar iParkMe?

A l’apartat de la web Ciutats podràs veure on pots aparcar amb iParkMe.

Pròximament estarà disponible a més ciutats.

Quantes matrícules puc utilitzar amb iParkMe?

Pots guardar totes les matrícules que consideris necessàries, sense límit. Les matrícules poden donar-se d’alta i/o eliminar-se des de l’aplicació o des de la pàgina web a través del teu compte d’usuari.

Puc aparcar més d'un vehicle a la vegada?

No hi ha límit d’aparcaments des de la teva aplicació. Només has de donar d’alta una nova matrícula i pots procedir a realitzar l’aparcament amb tota normalitat.

Com obtinc les factures o rebut de constància de pagament?

Cada vegada que realitzes una operació amb iParkMe (aparcament, ampliació, devolució, anul·lació de denúncia, etc.) iParkMe t’enviarà un rebut per correu electrònic.

L’operació també la podràs veure a:

  • Dins de la teva aplicació, a l’apartat: “Operacions actuals” (si ha estat realitzada aquell mateix dia) o a l'”Històric”, en cas contrari.
  • A la web www.iparkme.com, accedint al teu compte d’usuari.

A més a més, a l’apartat de “Factures” podràs obtenir mensualment una factura amb totes les recàrregues/càrrecs de la teva targeta de crèdit/dèbit.

Què passa si tinc una incidència amb l'aplicació iParkMe?

Si tens algun problema amb l’aplicació, estarem encantats de poder solucionar la incidència. Pots dirigir-te a nosaltres o per telèfon: 935 891 732. Aviat també podràs comunicar les incidències a través de la pàgina web/aplicació.

Què passa si he estat denunciat mentre tenia un tiquet vàlid iParkMe?

De manera molt esporàdica podria donar-se el cas que hagis estat denunciat quan ja havies pagat el teu aparcament amb iParkMe.

De forma muy esporádica podría darse el caso de que hayas sido multado cuando habías abonado tu estacionamiento con iParkMe. Cap d’aquestes denúncies serà tramitada, ja que el sistema permet la detecció automàtica d’aquests errors i si ens el reporten com un error humà en la vigilància, el corregirem immediatament. És el nostre compromís que puguis seguir utilitzant iParkMe amb seguretat i total tranquil·litat.

Para brindarte un mejor servicio, agradeceríamos que si has sido inadecuadamente multado, nos hagas llegar el número de boletín de la multa impuesta a

Per oferir un millor servei, agrairíem que si has estat denunciat incorrectament, ens facis arribar el número de butlletí de la denúncia imposada a iparkme@integraparking.com i adjuntis el teu correu electrònic amb el rebut d’aparcament, o bé posa’t en contacte amb l’operador de la teva ciutat; el telèfon el pots trobar a la web www.iparkme.com.

Encara que la teva denúncia sigui eliminada, per tal d’evitar que torni a passar, et suggerim que validis els següents punts:

1) Has aparcat a la ciutat correcta?

De manera excepcional, degut a que el GPS està desactivat o bé la senyal no és bona, la ciutat seleccionada pot ser incorrecta i hauràs pagat l’aparcament en una ciutat diferent. Per exemple, si has iniciat sessió a Ciudad Valles i realment estàs a Sant Cugat del Vallès, podries ser denunciat.

  • Valida antes de estacionar que te logeas en la ciudad correcta:

Pantalla de login

  • A l’històric d’operacions, pots veure on s’ha realitzat l’aparcament:

histórico de operaciones

2) La matrícula introduïda és la correcta?

Si has introduït la teva matrícula amb algun error (número o lletra incorrecte o ordre incorrecte), el vigilant no trobarà el pagament del teu aparcament.

  • Valida la matrícula utilitzada:

histórico de operaciones

i si és incorrecta, modifica-la a “Aparcar”, prem a “matrícula”, elimina l’anterior i afegeix-la correctament.

3) L’aparcament ha finalitzat i no has rebut l’alarma sonora?

  • Valida que tens les notificacions habilitades al teu mòbil i t’avisarem cinc minuts abans que el teu aparcament finalitzi.

Puc modificar les meves dades bancàries?

Sí, a la web d’iParkMe, accedint al teu compte d’usuari podràs modificar la targeta bancària (crèdit/dèbit) associada a aquest servei.

Què faig si no rebo els codis de seguretat per SMS?

Posa’t en contacte amb Suport al telèfon 93.589.17.32 o envia un correu electrònic a info@iparkme.com, i et facilitarem el codi requerit.

Com puc desaparcar?

L’opció de desaparcar encara no està disponible a totes les ciutats ja que requereix de les autoritzacions corresponents al diferir el sistema respecte al tradicional dels parquímetres.

Més preguntes? Cosulta'ns!


El seu nom (requerit)

El seu correu (requerit)

Assumpte

El seu missatge